Diensten

Onze doelgroep zijn particulieren.

Pakketten Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn Hebben wij onze diensten in pakketten ingedeeld. Wij kennen de volgende paketten ;

Basispakket Interieurverzorging,
hieronder vallen alle huishoudelijk werkzaamheden.

Basis plus Interieurverzorging,
aangevuld met strijken

Extra
Hieronder vallen overige service diensten zoals ;
Boodschappen doen
Ophaalservice
Hond uitlaten
Catering Etc.

Voor het basispakket en het basis plus rekenen wij voor particulieren € 17,17 per uur excl 6% btw.

Extra pakket Voor de diverse extra werkzaamheden betaalt u een vast maandelijks bedrag vanaf € 35,00 , afhankelijk van de diensten.

Voor catering rekenen wij het uurtarief van het basispakket.

Kennismaking Tijdens de kennismaking komen wij bij u thuis om samen met u door te nemen wat uw wensen zijn en kijken wij welke pakketten het beste aansluiten op uw wensen.

Intake Tijdens de intake zullen wij u voorstellen aan de medewerker die bij u langs komt voor het uitvoeren van de diensten.

Overeenkomst Voor uw en onze zekerheid zal er in tweevoud een overeenkomst opgemaakt worden waarin alle diensten, prijzen en de frequentie waarin de diensten uitgevoerd worden omschreven worden. Wij werken met een jaarcontract en een proeftijd van één maand.

Sleutelovereenkomst Het is niet noodzakelijk dat er tijdens het uitvoeren van de diensten iemand thuis is. Middels een sleutelovereenkomst verklaart u ons uitsluitend toestemming te geven voor het gebruik van de sleutel tijdens het uitvoeren van de diensten.